Mottó

"Az én dojóimban az emberek kikapcsolódnak. A régi és új tanítványok együtt teáznak, beszélgetnek, és jól érzik magukat." Kobayashi Yasuo

2012. december 20., csütörtök

KEZDD AZ ÚJ ÉVET AIKIDÓVAL!

Régóta gondolkozol azon, hogy el kellene kezdeni valamilyen keleti harcművészetet? Újévi fogadalmad, hogy többet szeretnél mozogni? Egészségesebben szeretnél élni mind testi, mind lelki szempontból?

VESS VÉGET A HALOGATÁSNAK!

Tudjuk, hogy a halogatás sok embert visszafog. Az első lépést Neked kell megtenni, utána már minden sokkal könnyebb lesz, várunk Rád és segítünk Neked a beilleszkedésben! Csapatunk nyitott az új emberekre, legyél Te is nyitott.Egy lehetőség a kezdésre:
2013. január 14. (hétfő), 19:30-21:00h a Pécsi Sasok Mozgásközpontban. (Részletek az Edzés információ menüpont alatt.)

Gyere el, nézd meg, vagy próbáld ki az első edzést ingyen, és utána döntsd el, hogy szeretnéd-e csinálni!További megjegyzések kezdők kérdései alapján:
  •  Ha a jan. 14-i időpont nem megfelelő, semmi baj, január folyamán még bármelyik edzésen csatlakozhatsz hozzánk. (De minél előbb, annál jobb!)
  • Edzések: hétfő-kedd-csütörtök 19:30-21:00h között a Pécsi Sasok Mozgásközpontban (Búza tér 6/b.). 
  • A kezdőknek heti minimum két edzés javasolt, mert az alapok elsajátításához intenzív és rendszeres edzéslátogatás szükséges (mindegy, hogy a héten melyik kettő edzésre jössz).
  • A tagdíj egy hónapra 4000 Ft (kb. 12 edzés lehetőséget tartalmaz), ami más sportokkal összehasonlítva nagyon olcsónak számít.
  • A kezdőkkel külön csoportban foglalkozunk, alaplépéseket, gurulásokat, egyszerűbb technikákat gyakorlunk az első egy hónap folyamán (kezdő program).
  • Nincs szükség előzetes tudásra vagy fizikumra. Ha eljössz, elég, ha megfigyeled, hogyan viselkednek a többiek (pl. mikor kell meghajolni), és próbálod utánozni őket. Idővel mindent megtanulsz.
  • A kezdők ruházata a melegítő.
  • A legfontosabb dolog, amire szükséged lesz, az a lelkesedés!
Ha kérdésed van, írj e-mailt az edzőnek, Balogh Gábornak: takuma.pecs@gmail.com.
Találkozásunkig minden jót és Kellemes Ünnepeket kívánunk!

Üdvözlettel:

Aikido Takuma Dojo


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése