Mottó

"Az én dojóimban az emberek kikapcsolódnak. A régi és új tanítványok együtt teáznak, beszélgetnek, és jól érzik magukat." Kobayashi Yasuo

2012. augusztus 25., szombat

Kezdők jelentkezését várjuk szeptemberben

Kedves Érdeklődők!

Szeretnénk mindenkit arra biztatni, hogy ha érdeklődik a japán harcművészetek iránt, jöjjön el egy edzésünkre, nézze meg, vagy próbálja ki, hogy milyen az AIKIDO. A kezdőknek nincs szükségük előképzettségre vagy különleges fizikumra. Egyesületünk összetétele teljesen vegyes: vannak nők-férfiak, idősebbek-fiatalabbak, magasak és alacsonyak. A lényeg, hogy örömmel gyakoroljuk együtt az aikidót, egymást segítve, mindenkivel a saját tudásszintjének megfelelő sebességet megválasztva. A kezdőkkel külön csoportban foglalkozunk a kezdeti időkben, csak egy melegítőre van szükség, és persze lelkesedésre.

Helyszín és időpontok: 

Szeptember 10-től az uránvárosi sportiskolában (TÁSI) vannak az edzések:
hétfő-kedd-csütörtökön 19:00-20:30h között.

A tagfelvétel folyamatos, így hamarabb is lehet csatlakozni, és később is. A havi tagdíj: 3500 Ft/hó.

FONTOS:
Olyan kezdők jelentkezését várjuk, akik heti minimum két edzésen részt tudnak venni. Ennek az az oka, hogy főleg a kezdeti időkben a rendszeresség az egyik legfontosabb tényező a fejlődésben. Ehhez természetesen nagy elhatározás, elszántság és kitartás kell.


Térkép a TÁSI-hoz

1 megjegyzés:

  1. Jövő héten még biztosan a Muscle Gym-ben vagyunk a Bőrgyárnál (ÖMV kútnál kell bemenni, és végigmenni, egészen a konditeremig).

    VálaszTörlés