Mottó

"Az én dojóimban az emberek kikapcsolódnak. A régi és új tanítványok együtt teáznak, beszélgetnek, és jól érzik magukat." Kobayashi Yasuo

2019. augusztus 24., szombat

KEZDŐK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK AIKIDO EDZÉSÜNKRE!

Augusztus végén, szeptemberben és októberben is folyamatosan lehet hozzánk csatlakozni! :) Ha érdekel az aikido, és teljesen kezdő vagy (és elmúltál 13 éves), látogass el egy edzésünkre, és próbáld ki az aikidót. Kérjük, hogy előzetesen jelentkezz be e-mailen az oktatónál: takuma.pecs@gmail.com, valamint az edzés előtt kb. 10-15 perccel korábban érkezz! Augusztusban még a nyári menetrend szerint, hétfőn és csütörtökön 19:00-kor kezdődnek az edzések, szeptember 2-től állunk vissza a hétfő-kedd-csütörtök 19:30-as kezdésre!

Évadnyitó edzésünket 2019. szeptember 16-án (hétfőn) 19:30-tól tartjuk a Pécsi Sasok Mozgásközpontban, ez az alkalom a kezdők számára ingyenes! Ha hamarabb, vagy később látogatnál meg minket, nem baj, bármikor szeretettel látunk! Ha még gondolkozol, akkor gyere el MOST, vagyis a legközelebbi edzésünkre! Kérjük, hogy tanulmányozd át a honlapunk egyes menüpontjait (pl. Edzés információ, Aikido, Etikett), hasznos lehet! :)

CLICK HERE FOR ENGLISH

Az időpontok szeptember 2-től értendők

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése