Mottó

"Az én dojóimban az emberek kikapcsolódnak. A régi és új tanítványok együtt teáznak, beszélgetnek, és jól érzik magukat." Kobayashi Yasuo

2016. augusztus 29., hétfő

ÉVADNYITÓ EDZÉSÜNK SZEPT. 5-ÉN - GYERE EL TE IS! VÁRJUK A KEZDŐKET!

Kezdők jelentkezését várjuk szeptemberi csoportinduláshoz! Amennyiben érdeklődsz az aikido irányt, kérjük, hogy jelentkezz be e-mailen (takuma.pecs@gmail.com), vagy gyere el személyesen megnézni egy edzést a Pécsi Sasok Mozgásközpontba. A tagfelvétel folyamatos: csatlakozhatsz hozzánk szeptember és október folyamán bármikor!
ÉVADNYITÓ EDZÉSÜNK SZEPTEMBER 5-ÉN 19:30-KOR LESZ A PÉCSI SASOKBAN!
GYERE TE IS! VÁRUNK! :)
Az első lépést a legnehezebb megtenni, utána a többi már megy magától, az edző útmutatást ad, és az edzőtársak is segítenek Neked beilleszkedni és tanulni, hiszen mindnyájan voltunk kezdők, tudjuk, hogy milyen belevágni.
Először nem kell tökéletesen végrehajtani a technikákat, csak ismerkedj a légkörrel, és nagyjából próbáld leutánozni a mozdulatokat. Edzésdíj: 500 Ft/alkalom (első hónapban) vagy 4000 Ft/hó.
kezdőkkel külön csoportban foglalkozunk, ahol gurulásokat, alaplépéseket, és néhány egyszerű, ám hatásos (önvédelmi) technikát is tanulhatnak. A kezdők fejlődését egy-egy kijelölt haladó aikidós (mentor) segíti. További részletekért kattints az EDZÉS INFORMÁCIÓK-ra. A lényeg, hogy jól érezd magad! Ne félj, jelentkezz most, várunk Téged!

Pillanatkép egy bemutatónkból

Biztatásnak az alábbiakban olvasható néhány edzőtársunk üzenete arról, miért is szeret aikidózni a Takuma Dojóban? Kattints a kis képekre, és megnyílik nagyban!






Az alábbiakban egy aikido bemutatót tekinthetsz meg:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése