Mottó

"Az én dojóimban az emberek kikapcsolódnak. A régi és új tanítványok együtt teáznak, beszélgetnek, és jól érzik magukat." Kobayashi Yasuo

2015. augusztus 21., péntek

JELENTKEZZ MOST KEZDŐ AIKIDO CSOPORTUNKBA!

Kezdők jelentkezését várjuk szeptemberi csoportinduláshoz! Amennyiben érdeklődsz az aikido irányt, kérjük, hogy jelentkezz be e-mailen (takuma.pecs@gmail.com), vagy gyere el személyesen megnézni egy edzést a Pécsi Sasok Mozgásközpontba.
Ha rögtön be is szeretnél állni, nincs akadálya, hozz magaddal egy (térdet és vállat is eltakaró) melegítőt, és lépj be a terembe. Ezt a lépést a legnehezebb megtenni, utána a többi már megy magától, az edző útmutatást ad, és közben próbáld utánozni a többieket. Először nem kell tökéletesen végrehajtani a technikákat, csak ismerkedj a légkörrel. Edzésdíj: 500 Ft/alkalom vagy 4000 Ft/hó.
A kezdőkkel külön csoportban foglalkozunk az első hónapban, ahol gurulásokat, alaplépéseket, és néhány egyszerű, ám hatásos (önvédelmi) technikát is gyakorlunk. A kezdők fejlődését egy-egy kijelölt haladó aikidós (mentor) segíti. További részletekért kattints az EDZÉS INFORMÁCIÓK-ra.
A lényeg, hogy jól érezd magad! Ne félj, jelentkezz most, várunk Téged!

Pillanatkép az edző bemutatójából (2015. augusztus)

Biztatásnak az alábbiakban olvasható egyik edzőtársunk válasza arra, hogy miért is szeret aikidózni a Takuma Dojóban? Ez egy sorozatot indít el, aminek most az első részét olvashatjátok. (Kattints rá, hogy nagyobb legyen.)

Miért szeretsz aikidózni? - 1. rész

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése