Mottó

"Az én dojóimban az emberek kikapcsolódnak. A régi és új tanítványok együtt teáznak, beszélgetnek, és jól érzik magukat." Kobayashi Yasuo

2014. december 24., szerda

Márciusban is várjuk kezdők jelentkezését!


Kezdők jelentkezését várjuk aikido edzéseinkre! Az aikido egy japán harcművészet, melynek gyakorlása számos pozitív hatással jár együtt, mint pl. egészséges mozgás, önvédelem, állóképesség, közösséghez tartozás, vidámság, stressz levezetése, keleti kultúra megismerése, hajlékonyság, dobástechnikák, feszítéstechnikák és eséstechnikák elsajátítása, pusztakezes és fegyveres gyakorlás (fakard, bot).


Mindenkit arra szeretnénk biztatni, hogy próbálja ki, hogy milyen az AIKIDO. A kezdőknek nincs szükségük előképzettségre vagy különleges fizikumra. Egyesületünk összetétele teljesen vegyes: vannak nők-férfiak, idősebbek-fiatalabbak, magasak és alacsonyak. A lényeg, hogy örömmel gyakoroljuk együtt az aikidót, egymást segítve, mindenkivel a saját tudásszintjének megfelelő sebességet megválasztva. A kezdőkkel külön csoportban foglalkozunk a kezdeti időkben, ők egy kezdő programon mennek keresztül (alaplépések, alaptechnikák, alapformák), csak egy melegítőre van szükség, és persze lelkesedésre.

Helyszín, időpontok és díjak: 

A Pécsi Sasok Mozgásközpontban a következő időpontokban vannak az edzések: hétfő-kedd-csütörtökön 19:30-21:00h között.

Térkép (rákattintva megnyílik nagyban)

A tagfelvétel folyamatos, így a későbbiek során is lehet csatlakozni, de nem érdemes halogatni a kezdést!

A havi edzésdíj: 4000 Ft/hó, ami 12-14 db edzést tartalmaz.

Kezdők esetében választható az alkalmankénti 500 Ft-os edzésdíj fizetése is (max. 1 hónapig). Családi kedvezményeinkről tekintsd meg az Edzés információk menüpontot. 

FONTOS:
Olyan kezdők jelentkezését várjuk, akik minimum heti rendszerességgel részt tudnak venni egy-két edzésen. Ennek az az oka, hogy főleg a kezdeti időkben a rendszeresség az egyik legfontosabb tényező a fejlődésben. Ehhez természetesen nagy elhatározás, elszántság és kitartás kell.

További részletek az Edzés menüpont alatt.
Ha kérdésed van, keresd az edzőt, Balogh Gábort e-mailen (takuma.pecs@gmail.com), vagy edzésen személyesen. Várunk szeretettel!

Tekintsd meg bemutatkozó videóinkat:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése