Mottó

"Az én dojóimban az emberek kikapcsolódnak. A régi és új tanítványok együtt teáznak, beszélgetnek, és jól érzik magukat." Kobayashi Yasuo

2013. augusztus 15., csütörtök

Rövid élménybeszámoló a fehérvári táborról

Rendkívül színvonalas edzőtáborban vehettünk részt a múlt héten, a fehérvári Zentai Mitama Dojo egy nagyon jól szervezett rendezvény keretei között ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját.

 Csoportkép a résztvevőkről, rákattintva megnyílik nagy méretben

Köszönjük a szervezést Magyar Lászlónak és csapatának, látszott, hogy sok munka volt benne, és minden részletre figyeltek! Kobayashi Hiroaki sensei edzésein mindannyian jól éreztük magunkat, pontos, köríves mozdulataiból ismét tanultunk. A bankett külön bekezdést érdemel, hiszen a szervezők készültek táncosokkal, a 20 éves dojo életét bemutató régi képekből összeállított vetítéssel, Magyar László sensei részére sok-sok ajándékkal. A vacsorát követően az épületben lévő fürdőbe mentünk át, ahol pezsgőfürdő, jakuzzi, finn szauna és gőzkabin gondoskodott a kemény és forró edzések utáni rekreációról. Ezúton gratulálunk a Zentai Mitama Dojonak a 20. évfordulójához, ill. gratulálunk a sikeres danvizsgázóknak is. Köszönjük a szervezést! Dojónkat hét tag képviselte, az alábbi képen hatan szerepelünk Hiroaki senseijel. A szombati napon a fehérvári dojo tiszteletére bemutató sorozatot tartottak az MKDE oktatói, melyről az alábbi összefoglaló videó készült.

Takuma Dojo és Hiroaki sensei


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése